Spring til indhold
Hjem » Grundejerforeningens nyhedsbrev november 2021: Referat af grundejerforeningemødet den 15. november

Grundejerforeningens nyhedsbrev november 2021: Referat af grundejerforeningemødet den 15. november

1. Indlæg om lynhurtigt internet med fibernet

Steen Keldskov Andersen gennemgik betingelserne for at vi kan få indlagt fibernet.

Minimum 50% af andelsbolighavere og ejere skal acceptere, at Fibia installerer en internetboks på et sted, der er aftalt med husejeren, formentlig i bryggerset. Installationen er gratis, og der kræves ikke indgåelse af aftaler om køb af andre produkter. Venter man med at installere til senere, skal man selv betale prisen for installationen, der udgør ca. kr. 10.000.

Husejeren kan selv bestemme, om og hvornår samt hvilket abonnement, der eventuelt skal sætte i gang. Abonnementspriserne blev gennemgået, og det blev fremhævet, at de lå væsentlig under normalpris. Fibia garanterer, at prisen på eventuelle tilkøb af abonnementer er gældende i 5 år.

Det kan endvidere være en fordel ved salg og derved prisen, at huset er tilsluttet et fibernet.

Det blev besluttet, at det afsøges, hvilke husejere der ønsker at tilslutte sig, inden den 01.12.2021. Der skal herefter ske en teknisk udredning fra Fibia om fremføring af internettet til installationspunktet i huset. Henning Boysen blev udpeget til at drøfte og acceptere denne udredning.

2. Drøftelse af ny husorden og bestemmelser for Klosterbakken II

Materialet var udsendt før mødet og alle accepterede, at det blev fremlagt til godkendelse på en ekstraordinær generalforsamling.

3. Drøftelse af arbejdsdage og brug af gartner

Jørgen Eghoff begrundede bestyrelsens oplæg til afskaffelse af arbejdsdage og at overdrage det meste af arbejdet til gartner Dennis Elsby.

Mødedeltagerne accepterede bestyrelsens forslag, herunder forhøjelse af kontingentet til grundejerforeningen med kr. 60 pr. måned fra 1. januar 2022, og indstillede det til godkendelse på en ekstraordinær generalforsamling.

Kalundborg, den 16. november 2021

Jørgen Eghoff

Referent