Spring til indhold
Hjem » Grundejerforeningens nyhedsbrev september 2023 (2): Nyheder fra fælleshuset

Grundejerforeningens nyhedsbrev september 2023 (2): Nyheder fra fælleshuset

Vi i fælleshusudvalget er kommet godt i gang med arbejdet. Der afholdes jævnligt møder, hvor vi drøfter diverse forslag omkring fælleshuset. Hvis I har nogle spørgsmål, forslag eller andre henvendelser, så kan I rette dem til medlemmer af udvalget. Nøglerne til fælleshuset kan ligeledes hentes og afleveres ved alle medlemmer af udvalget, dette aftales individuelt.

Der er blevet ryddet op og ud i depotet og der er kommet 2 ekstra reoler med opbevaringskasser til rengøringsartikler, klude, papir, ekstra service osv. Det lille computerbordet, som hidtil har stået i depotet er fjernet. Hvis der er nogen der mangler et sådant bord, kan man henvende sig til Cornelia i nr. 35 ellers vil bordet blive kørt til genbrug.

Efter hovedrengøringen er der sat fotos op ved alle skabe og hylder i køkkenet og på depotet. Det gør det mere overskueligt, man ved hvor tingene har deres plads og det letter vores arbejde med optællingen efter et arrangement.

Vi har rettet prislisten for erstatning af itu gået service, glas mm. og tilpasset det nuværende almene prisniveau. Prislisten findes som tidligere sammen med inventarlisten, reglerne for udlejning og tjeklisten ved aflevering i fælleshusets køkken.

Ang. fællesspisninger, så har Annelise og Helga meldt sig til september og I har modtaget invitationen. Til oktober bliver det arrangeret af Cornelia, Yvonne og … Den nye kasseholder er Anette. Dem der arrangerer fællesspisningen laver indsamlingen og har dermed overblikket over tilmeldinger og efter arrangementet afregnes med Anette. Mere omkring dette ved den næste fællesspisning…

Der er også besluttet at lave en brugerundersøgelse ang. fælleshuset. Formål er at finde ud af, hvordan vi kan gøre huset mere attraktiv og dermed øge brug og udlejning. I løbet af de næste dage vil derfor alle medlemmer af grundejerforeningen modtage et spørgeskema, som vi beder jer at udfylde.

Med venlig hilsen

Fælleshusudvalget

Yvonne, Anette, Liv, Annelise og Cornelia