Spring til indhold
Hjem » Grundejerforeningens nyhedsbrev september 2021 (1)

Grundejerforeningens nyhedsbrev september 2021 (1)

Orientering om fællesspisning

I nyhedsbrevet fra juli 2021 blev interesserede anmodet om at melde tilbage til undertegnede vedrørende nedsættelse af et aktivitetsudvalg, der kunne være tovholdere til oprettelse af et aktivitetsudvalg til genoptagelse af fællesspisnings arrangementer.

Der kom ingen respons, men det lykkedes at samle en gruppe, som tidligere har bistået med dejlige sammenkomster og fremtryllet hyggelige middage, så i fællesskab har vi udarbejdet følgende program for resten af 2021:

Fællesspisning onsdag den 13. oktober 2021 kl. 18.00 i fælleshuset

Menu: Kogt hamburgryg med flødekartofler og dertil en grønkålssalat

Kaffe og æblekage.

Pris pr. deltager kr. 70.-.

Tatar aften den 4. november 2021 kl. 18.00 i fælleshuset

Menu: 150 g tatar pr. person med diverse tilbehør plus brød og smør.

Kaffe og kage

Pris pr. deltager kr. 70.-.

Julefrokost den 26. november 2021 kl. 18.00 med tænding af juleudsmykningen

Menu: Frokosten vil blive fremtryllet af det lokale Meny og indeholder følgende:

Marineret sild med karrysalat. Fiskefilet m. citron og remoulade. Ribbensteg m. rødkål. Leverpostej m. bacon og champignon. Sylte m. sennep og rødbeder. Risalamande med kirsebærsauce og mandler. Brød og smør.

Pris pr. deltager ca. kr. 129.95

Cornelia Baandrup vil løbende stå for udsendelse af invitationer til de enkelte arrangementer og samtidig gøre det muligt at betale via Mobil Pay. I hører altså nærmere.

Eftersom der ikke tale om et egentlig aktivitetsudvalg i forhold til ovenstående, vil der på førstkommende fællesspisning blive spurgt, hvem der kunne tænke sig at stå for næste fællesspisning i 2022, ligesom der vil ligge en folder fra Meny med tilbud på hverdags klassikere, som også kan anvendes til fællesspisningsaftner, hvis det bliver for omfattende selv at fremstille middagen. Ligeledes er der tilbud hver onsdag på fint smørrebrød til kr. 20.-. pr. stk. Dette er også en mulighed. Der er blot nogen, der skal stå for det praktiske.

Britta Hedelund gør opmærksom, på at dameklubben starter op igen mandag den 4. oktober 2021 kl. 19.30 i fælleshuset, hvor vi deler stort og småt i forhold til hverdagen over medbragt håndarbejde eller vi spiller brætspil.