Havedage

  • af

Havedage 2021

fra kl.: 9 – 12

Kære alle,

Påsken står for døren og det betyder at havesæsonen snart skal gå i gang.

Vi har igen i år valgt at lægge havedagene på en lørdag og håber på, at så mange som muligt kan deltage – desto hyggeligere bliver det og jo hurtigere bliver vi færdige.

Der vil selvfølgelig blive sørget for forfriskninger til den velfortjente pause.

Hvis man har deltaget i hovedrengøring i fælleshuset – vil dette tælle som en havedag. Cornelia og Yvonne er koordinator på fælleshuset og de opgaver der ligger der.

Vivian og Carsten er koordinator på havedagene og arbejdsopgaverne på fællesarealerne. En liste med arbejdsopgaver den pågældende havedag vil blive meldt ud inden og på dagen hængt op i redskabsskuret – ingen stress – vi når det vi når!

DATOERNE FOR HAVEDAGE (tryk på den enkelte dag, for at se opgavelisten):

Lørdag d. 10. april (opstart)

Lørdag d. 08. maj

Lørdag d. 12. juni (med smørrebrød)

Lørdag d. 10. juli

Lørdag d. 07. august

Lørdag d. 11. september

Lørdag d. 09. oktober med smørrebrød)

HUSK man skal tilmelde sig til spisning den 12. juni og afslutning den 9. oktober.

(vi vil dog stadigvæk være underlagt Corona restriktioner omkring evt. forsamlingsforbud vedrørende hyggen ved fællesspisning, kan derfor blive aflyst)

Vedr.: pligten til deltagelse på havedage – Se grundejerforeningens vedtægt § 18.A på hjemmesiden men er i øvrigt det samme som sidste år.

Kan du ikke deltage ved en af havedagene er det stadig muligt at lave en aftale om, at bruge en anden dag på havearbejde ude på fællesarealerne – blot du giver Vivian (2012 7107) besked.

VEL MØDT TIL ALLE 🙂