Nyhedsbrev – april 2020

v/Lisbeth Marie Jørgensen, 4400 Kalundborg
Tlf. 21808793: E-mail: lisbeth@klosterbakken2.dk
Kalundborg den 8. april 2020
Nyhedsbrev april 2020 vedr. foreningens nye hjemmeside.
Kære andelshavere.
Vi har i andelsboligforeningen besluttet os for, at få vores egen hjemmeside til brug for meddelelser, indkaldelser, referater mm. fra bestyrelsen.
Hjemmesiden er nu færdig, og derfor vil vi allerede nu tage den i brug, og ikke vente til den ordinære generalforsamling, som ingen på nuværende tidspunkt kan forudse hvornår, vil komme.
Hjemmesidens navn er https://www.klosterbakken2.dk.
Hjemmesiden består af tre hovedpunkter: Startside, Andelsboligforeningen, Grundejerforeningen og Søgefunktion.
Hjemmesiden er offentlig tilgængelig for alle, med undtagelse af ganske få punkter, hvor I skal bruge det udleverede kodeord.
Ved fremtidige meddelelser fra bestyrelsen, vil I modtage en e-mail med et link, der dirigerer jer direkte ind på den side, der indeholder den nye meddelelse. Det gælder dog ikke de to andelshavere, der endnu ikke er gået digitalt. De vil stadig modtage deres meddelelser på papir i brevkassen.
Bestyrelsen har ved samme lejlighed fået nye e-mail adresser:
Lisbeth:             lisbeth@klosterbakken2.dk
Bo:                     bo@klosterbakken2.dk
Preben:             preben@klosterbakken2.dk
Vi ønsker jer alle rigtig god fornøjelse med hjemmesiden.
God påske og pas nu godt på hinanden
Lisbeth Jørgensen
Fungerende formand